Dsi ;)

Hejsan på er. Nu är det jag, Tilda som bloggar. Maja sitter brevid mig och spelar Mario på mitt dsi. Vi har ätit mat, kladdkaka och varit ute i snön. Kanon kul. Nyss hålde även min syster Elin ut chips över köks golvet som jag och Karro, Majas syrra trampa isönder så de skulle få plats i damsugaren. Sen så går vi hem till henne och ser på film och sen sover ju jag över där. Det kommer också bli kanon kul. Nej nu ska jag blogga lite på min blogg. Hejdå. =)

/ Tilda.



Ni får en bild på oss 2. :)

Hallå !=)

Idag så kommer Majas och hennes familj hem till os och äter. Det ska bli kul det. Då kanske vi även får något tillfälla att blogga på.? Sen så åker vi hem till henne och sen så sover jag där. Det ska bli kul. Sen på fredag så börjar äntligen min ridning också. Jag saknar lukten av stall och Elsa som är så goosig ! Jaja. Nu ska jag gå och göra något vettigt. Hejdå.

/ Tilda.


2011

Hejsan. Ja nu var det ett tag sedan jag bloggade här på denna blogg. Men nu är det nytt år och nya möjligheter. Jag ska snart gå och lägg amig, men innan dess tänkte jag fixa ihop en header så Maja blir riktigt glad när hon kollar. Idag har iaf jag och Maja varit i stan. Jag köpte en tröja/jacka från gina för 150 kr, en t-shirt från lindex för 75 och ett halsband från jc för 49 kr. Sedan har vi fotat. Det är av de bilderna jag tänker göra headern. Imorgon ska Maja spela tennis och sedan ska vi va. Det ska bli riktigt kul. Jaja, nu ska jag fixa headern sen kolla på lite mer scrubs och sen sova. Jag lovar att vi ska bli mer aktiva detta år. Ni får ha det så bra också ska jag försöka få mig och Maja att uppdatera imorgon. Hejdå !

/ Tilda =)

RSS 2.0